Eindelijk, de film (2022)

Eindelijk, de film

88 minuten 03-07-2022
De Stijle, Want… is al ruim vijfendertig jaar actief met hun absurdistische straattheater. Het gezelschap staat aan de wieg van reizende festivals, zoals het vroegere Boulevard of Broken Dreams en het nog steeds rondreizende festival De Parade. 

Regisseur Eindelijk, de film

Sophie Tooten

Schrijvers Eindelijk, de film

Onbekend

Cast Eindelijk, de film

Onbekend

Filmagenda van Eindelijk, de film

Eindelijk, de film

Wil jij weten waar Eindelijk, de film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eindelijk, de film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eindelijk, de film informatie

Benieuwd waar Eindelijk, de film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eindelijk, de film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eindelijk, de film al heeft ontvangen.

Eindelijk, de film trailer

Benieuwd of Eindelijk, de film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eindelijk, de film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eindelijk, de film kunt kijken!