Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd

Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd

90 minuten
In samenwerking met het Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap herdenkt Lumière Cinema de 75e verjaardag van de bevrijding van Maastricht met een bijzondere compilatie van historisch archiefmateriaal. Fred Kammaert (samensteller), 90 min. Compilatie van archiefmateriaal van het Amerikaanse leger en Limburgse amateurbeelden uit diverse lokale archieven. 75 jaar geleden werd Maastricht bevrijd en kwam er een einde aan de Duitse bezetting. In dit compilatieprogramma zijn historische opnamen van destijds gebundeld.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd

Helaas draait Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-01-2020.

Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd

Wil jij weten waar Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd informatie

Benieuwd waar Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd al heeft ontvangen.

Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd trailer

Benieuwd of Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eindelijk Vrij! De Bevrijding van Maastricht Gefilmd kunt kijken!