https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/64306-8d4e85018dcc71a2274daf4139a1e4c4ca4e551c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Eisenstein in Guanajuato (2015)

16 Seks Grof taalgebruik
Eisenstein in Guanajuato verkent de geest van een creatief genie die gedurende tien dagen vol passie in Mexico zijn begeertes en angst voor de liefde, seks en dood onder ogen ziet.

Eisenstein in Guanajuato

16 Seks Grof taalgebruik
105 minuten Drama 18-06-2015

Recensies Eisenstein in Guanajuato

Metacritic: 60,1
MovieMeter: 2,38
Rotten Tomatoes 61

Filmposter Eisenstein in Guanajuato

Eisenstein in Guanajuato verkent de geest van een creatief genie die gedurende tien dagen vol passie in Mexico zijn begeertes en angst voor de liefde, seks en dood onder ogen ziet.

Na zijn succes in de Sovjet-Unie en teleurstellingen in Hollywood reist de grote Sovjet regisseur Sergei Eisenstein naar Mexico om een film te maken. Tijdens de opnames van ¡Que viva México! raakt Eisenstein onder invloed van de Mexicaanse cultuur geïntrigeerd door de dood en herontdekt zijn seksualiteit door een affaire aan te gaan met zijn aantrekkelijke gids. Deze ervaringen transformeren de excentrieke Eisenstein (gespeeld door Elmer Bäck) van een conceptueel filmmaker tot een kunstenaar die gefascineerd is door de menselijke geest. Eisenstein in Guanajuato verkent de geest van een creatief genie die gedurende tien dagen vol passie in Mexico zijn begeertes en angst voor de liefde, seks en dood onder ogen ziet. Een periode die een grote stempel heeft gedrukt op de carrière van een van de grootste meesters van de cinema.

Bekijk het aanbod van Eisenstein in Guanajuato

Regisseur Eisenstein in Guanajuato

Peter Greenaway

Schrijvers Eisenstein in Guanajuato

Peter Greenaway

Cast Eisenstein in Guanajuato

Lisa Owen
Stelio Savante
Maya Zapata
Elmer Bäck
Luis Alberti
José Montini
Cristina Velasco Lozano

Eisenstein in Guanajuato

Wil jij weten waar Eisenstein in Guanajuato op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eisenstein in Guanajuato draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eisenstein in Guanajuato informatie

Benieuwd waar Eisenstein in Guanajuato over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eisenstein in Guanajuato. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eisenstein in Guanajuato al heeft ontvangen.

Eisenstein in Guanajuato trailer

Benieuwd of Eisenstein in Guanajuato iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eisenstein in Guanajuato jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eisenstein in Guanajuato kunt kijken!