https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/141170-798785e04eef0e8cf18aba54880e94660af9af80/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

An Unexpected Love (2019)

16
Een fijne komedie over een gelukkig getrouwd stel dat na vijfentwintig jaar huwelijk de balans opmaakt en tot de conclusie komt dat het gras elders misschien toch niet zo groen is als het vaak lijkt

An Unexpected Love

16
136 minuten 17-10-2019

Recensies An Unexpected Love

Filmposter An Unexpected Love

Een fijne komedie over een gelukkig getrouwd stel dat na vijfentwintig jaar huwelijk de balans opmaakt en tot de conclusie komt dat het gras elders misschien toch niet zo groen is als het vaak lijkt

Marcos (53), professor in de literatuur en Ana (50), psychologe zijn al meer dan vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd. Ze wonen in Buenos Aires en leiden een rustig en aangenaam leven. Ze zijn tevreden en gelukkig met hun carrières. Ze delen gemeenschappelijke interesses, projecten, vrienden en opvattingen over het leven. Ze zijn een solide en redelijk gelukkig stel. Maar als de 19-jarige Luciano, hun enige zoon, het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk. Wat in eerste instantie , met name voor Ana, een leeg-nest-syndroom lijkt te zijn, maakt al snel plaats voor een diepe existentiële crisis. Het huwelijk begint leeg en sleets aan te voelen. Marcos en Ana beginnen zich zelfs af te vragen of ze nog wel verliefd zijn op elkaar. Ze voelen zich allebei jong en nieuwsgierig genoeg om naar iets nieuws te zoeken, het onbekende onder ogen te zien. Daarom besluiten ze uit elkaar te gaan. Als pas gescheiden mensen doorlopen ze de verschillende stadia van het single leven. Ze arrangeren verschillende ontmoetingen met oude geliefden, voormalige klasgenoten en collega's van de universiteit. Langzaam beginnen ze de onvermijdelijke moeilijkheden van het dagelijks leven te ervaren. Uiteindelijk beseffen ze wat ze hebben verloren en weten dat weer te waarderen. Opnieuw nemen ze een beslissing die hun leven voor altijd zal veranderen. An Unexpected Love is een echte acteursfilm. Ricardo Darin en Mercedes Moran, de twee Argentijnse top acteurs, zijn voortdurend aan elkaar gewaagd. Hun natuurlijke manier van acteren, de ironische blikken die ze elkaar toewerpen en de humoristische toespelingen geven de film extra glans en overtuigingskracht.

Bekijk het aanbod van An Unexpected Love

Regisseur An Unexpected Love

Juan Vera

Schrijvers An Unexpected Love

Juan Vera

Daniel Cúparo

Cast An Unexpected Love

Ricardo Darín
Mercedes Morán
Claudia Fontán
Luis Rubio

Alternatieve titels

An Unexpected Love

El Amor Menos Pensa

Filmagenda van An Unexpected Love

An Unexpected Love

Wil jij weten waar An Unexpected Love op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar An Unexpected Love draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

An Unexpected Love informatie

Benieuwd waar An Unexpected Love over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over An Unexpected Love. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies An Unexpected Love al heeft ontvangen.

An Unexpected Love trailer

Benieuwd of An Unexpected Love iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de An Unexpected Love jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij An Unexpected Love kunt kijken!