El Buen Patrón  - Engels ondertiteld (2022)

El Buen Patrón  - Engels ondertiteld

120 minuten 28-05-2022
Gelauwerde tragikomedie over een fabriekseigenaar die – in de jacht op een zakelijke onderscheiding – koortsachtig probeert alle problemen met zijn werknemers op te lossen.? Blanco is de charmante, zorgzame en innemende directeur van Ba?sculas Blanco, een fabriek ergens in een provinciestadje waar weegschalen worden geproduceerd. De kernwaarden van het familiebedrijf – ambitie, evenwicht en loyaliteit – staan hoog in zijn vaandel en in grote letters op de muur geschilderd. Een oud model weegschaal, het universele symbool voor gerechtigheid, is prominent in beeld.? Het is een week voor de komst van het comité dat de jaarlijkse prijs voor beste onderneming komt uitreiken. Alles moet perfect in orde zijn. De ontslagen werknemer die voor de ingang van het bedrijf uit protest zijn tenten heeft opgeslagen, maakt natuurlijk geen goede indruk. Allengs lijken de goede bedoelingen van de baas verkeerd uit te pakken.? Op sublieme wijze vertolkt Javier Bardem deze perfecte baas die het beste met iedereen lijkt voor te hebben. Dat pakt anders uit. De vraag dient zich aan: is hij ook een slachtoffer van omstandigheden, of is zijn gedrag dat onvermijdelijk gevolgen heeft? Macht, jaloezie, misbruik, overspel, rivaliteit, seks en dood: het komt er allemaal in voor. In meerdere opzichten houdt EL BUEN PATRÓN ons een spiegel voor. Waar vind je nog een baas die zijn werknemers als familieleden behandelt? Of was dat altijd al een illusie? Wat is goed doen: een teken van altruïsme of uiteindelijk toch eigenbelang? (ej)

Regisseur El Buen Patrón  - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers El Buen Patrón  - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast El Buen Patrón  - Engels ondertiteld

Onbekend

El Buen Patrón  - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar El Buen Patrón  - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar El Buen Patrón  - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

El Buen Patrón  - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar El Buen Patrón  - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over El Buen Patrón  - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies El Buen Patrón  - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

El Buen Patrón  - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of El Buen Patrón  - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de El Buen Patrón  - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij El Buen Patrón  - Engels ondertiteld kunt kijken!