https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211313-64f92c212787f9b102494bc3eee4a10b2d771ebf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

El Castigo (Previously Unreleased) (2023)

12
Een jong stel belandt in een emotionele crisis als hun zevenjarig kind vermist wordt in het bos.

El Castigo (Previously Unreleased)

12
85 minuten 20-07-2023

Filmposter El Castigo (Previously Unreleased)

Een jong stel belandt in een emotionele crisis als hun zevenjarig kind vermist wordt in het bos.

Ana zit achter het stuur. Naast haar zit Mateo, haar man. Samen rijden ze door het bos. De spanning in de auto is om te snijden. Mateo smeekt haar terug te keren, maar Ana rijdt verder. Na twee lange minuten keert ze uiteindelijk om. Op de plaats waar ze hun zoon Lucas achterlieten, vinden ze alleen zijn petje. Wat bedoeld was als een straf, draait al snel uit op een nachtmerrie voor de ouders. Een golf van opgekropte reflecties, beschuldigingen en ongemakkelijke waarheden komt naar boven. In een doorlopende scène van net geen anderhalf uur volgen we Ana en Mateo, terwijl hun huwelijk langzaam uit elkaar valt. Zowel Néstor Cantillana als Antonia Zegers, twee ervaren Chileense acteurs, spelen erg sterk. Maar het is vooral Zegers die de show steelt met de manier waarop ze moederliefde in gelijke mate vermengt met vrouwelijke frustratie. Haar bekentenis aan haar man op het einde van de film is zowel hartverscheurend als bevrijdend. Moederschap is niet altijd even gemakkelijk. Ana is geen heilig boontje, maar ook geen duivel. El Castigo is een film die uitblinkt in openhartigheid en met personages die volledig geloofwaardig en invoelbaar zijn. Wat Mateo en Ana overkomt, kan iedereen overkomen. De film is zowel Nederlands als Engels ondertiteld beschikbaar. Deze release is een samenwerking tussen distributeurs MOOOV en Eye Filmmuseum.

Bekijk het aanbod van El Castigo (Previously Unreleased)

El Castigo (Previously Unreleased) El Castigo (Previously Unreleased) El Castigo (Previously Unreleased) El Castigo (Previously Unreleased)
Filmposter Filmposter El Castigo (Previously Unreleased)

Regisseur El Castigo (Previously Unreleased)

Matías Bize

Schrijvers El Castigo (Previously Unreleased)

Onbekend

Cast El Castigo (Previously Unreleased)

Antonia Zegers
Néstor Cantillana
Yair Juri

Alternatieve titels

The Punishment

El Castigo (Previously Unreleased)

El Castigo (Previously Unreleased)

Wil jij weten waar El Castigo (Previously Unreleased) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar El Castigo (Previously Unreleased) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

El Castigo (Previously Unreleased) informatie

Benieuwd waar El Castigo (Previously Unreleased) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over El Castigo (Previously Unreleased). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies El Castigo (Previously Unreleased) al heeft ontvangen.

El Castigo (Previously Unreleased) trailer

Benieuwd of El Castigo (Previously Unreleased) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de El Castigo (Previously Unreleased) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij El Castigo (Previously Unreleased) kunt kijken!