Schrit_tmacher: El Círculo (2023)

Schrit_tmacher: El Círculo

73 minuten 30-03-2023
In Spanje hebben feministische ideeën grote delen van de samenleving overgenomen. Het ooit zo natuurlijke machismo wordt bedreigd. Hoe is het om een man te zijn in de hedendaagse Spaanse samenleving? In intieme praatgroepen delen mannen hun individuele ervaringen met een oprechtheid die je maar zelden ziet. Terwijl we de indringende en kwetsbare verhalen volgen die worden gedeeld, doorkruisen dansscènes het beeld als ontroerende metaforen voor de gevoelens en innerlijke worstelingen van de mannen. El Círculo is een ongemakkelijk en ongecensureerd portret van het ontledingsproces van de mannelijkheid dat nieuwe manieren aandraagt om man te zijn. Bijzonderheden El Círculo is Spaans gesproken en Engels ondertiteld. El Círculo maakt deel uit van het uitgebreide contextprogramma van het schrit_tmacher festival. Dit grensoverschrijdende dansfestival startte in 1995 als experiment in Aken maar heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de Euregio. Schrit_tmacher biedt een opwindende mix aan internationale topgezelschappen en choreografen vanuit de hele wereld; aangevuld met onder andere exposities, talks, jeugdvoorstellingen, workshops en performances. Bekijk het complete programma op schrittmacherfestival.nl.

Regisseur Schrit_tmacher: El Círculo

Onbekend

Schrijvers Schrit_tmacher: El Círculo

Onbekend

Cast Schrit_tmacher: El Círculo

Onbekend

Filmagenda van Schrit_tmacher: El Círculo

Schrit_tmacher: El Círculo

Wil jij weten waar Schrit_tmacher: El Círculo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Schrit_tmacher: El Círculo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Schrit_tmacher: El Círculo informatie

Benieuwd waar Schrit_tmacher: El Círculo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Schrit_tmacher: El Círculo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Schrit_tmacher: El Círculo al heeft ontvangen.

Schrit_tmacher: El Círculo trailer

Benieuwd of Schrit_tmacher: El Círculo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Schrit_tmacher: El Círculo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Schrit_tmacher: El Círculo kunt kijken!