The River (2017)

The River

95 minuten Drama 2017

Recensies The River

MovieMeter: 3,5

Filmposter The River

Bolivia. De 16-jarige, introverte Sebastián moet bij zijn vader Rafael gaan wonen in Guayaramerín, een dorp in het departement Beni, aan de Mamore rivier die de grens met Brazilië vormt. Rafael is veeteler en heeft ook een houtverwerkend bedrijf. De jongen kent zijn vader amper en moet zich willens nillens aanpassen aan zijn macho gedrag. Op school leert hij een meisje kennen met wie hij graag filosofeert. Aan de oever van de Mamore vertelt zij hem over de legendes en gevaren van de rivier. Maar Sebastián kan zijn ogen niet van Julieta afhouden, het vriendinnetje van zijn vader dat bij hen thuis inwoont en bijna een leeftijdgenote van hem is. Al snel begrijpt hij dat zijn nieuwe, ogenschijnlijk paradijselijke omgeving machtsmisbruik, leugens, geweld en pijn verbergt, waarbij vrouwen de grootste slachtoffers zijn. Sebastián begint de grenzen van goed en kwaad af te tasten.
Filmposter Filmposter The River

Regisseur The River

Juan Pablo Richter

Schrijvers The River

Juan Pablo Richter

Cast The River

Fernando Arze
Júlia Hernández
Santiago Rozo
Valentina Villalpando

Alternatieve titels

El Río

The River

Filmagenda van The River

The River

Wil jij weten waar The River op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The River draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The River informatie

Benieuwd waar The River over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The River. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The River al heeft ontvangen.

The River trailer

Benieuwd of The River iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The River jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The River kunt kijken!