El Río

95 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,5
Bolivia. De 16-jarige, introverte Sebastián moet bij zijn vader Rafael gaan wonen in Guayaramerín, een dorp in het departement Beni, aan de Mamore rivier die de grens met Brazilië vormt. Rafael is veeteler en heeft ook een houtverwerkend bedrijf. De jongen kent zijn vader amper en moet zich willens nillens aanpassen aan zijn macho gedrag. Op school leert hij een meisje kennen met wie hij graag filosofeert. Aan de oever van de Mamore vertelt zij hem over de legendes en gevaren van de rivier. Maar Sebastián kan zijn ogen niet van Julieta afhouden, het vriendinnetje van zijn vader dat bij hen thuis inwoont en bijna een leeftijdgenote van hem is. Al snel begrijpt hij dat zijn nieuwe, ogenschijnlijk paradijselijke omgeving machtsmisbruik, leugens, geweld en pijn verbergt, waarbij vrouwen de grootste slachtoffers zijn. Sebastián begint de grenzen van goed en kwaad af te tasten.

Geregisseerd door

Juan Pablo Richter

Schrijvers

Juan Pablo Richter

Cast

Fernando Arze
Júlia Hernández
Santiago Rozo
Valentina Villalpando

Alternatieve titels

El Río

The River

Bioscoopagenda van El Río

El Río

Wil jij weten waar El Río op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar El Río draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

El Río informatie

Benieuwd waar El Río over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over El Río. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies El Río al heeft ontvangen.

El Río trailer

Benieuwd of El Río iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de El Río jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij El Río kunt kijken!