Electra Glide in Blue (1972)

Electra Glide in Blue

114 minuten Actie, Misdaad, Crime, Drama, Mysterie, Thriller 1972

Recensies Electra Glide in Blue

MovieMeter: 3,12
Rotten Tomatoes 60

Filmposter Electra Glide in Blue

Big John Wintergreen is politieagent in Arizona. Hij laat zich niet intimideren door de provocaties van zijn oversten, ook al moet hij elke dag opnieuw zijn aanvraag tot overplaatsing naar de afdeling moordzaken herhalen. Intussen oefent hij plichtsgetrouw zijn job uit als zwaantje bij de politie. Dan krijgt Wintergreen een vreemde zaak toegewezen. De gerechtsarts is ervan overtuigd dat het slachtoffer zichzelf van het leven heeft beroofd, maar Wintergreen is een andere mening toegedaan...
Filmposter Filmposter Electra Glide in Blue

Regisseur Electra Glide in Blue

James William Guercio

Schrijvers Electra Glide in Blue

Robert Boris

Rupert Hitzig

Cast Electra Glide in Blue

Billy Green Bush
Mitch Ryan
Robert Blake
Mitchell Ryan
Jeannine Riley

Filmagenda van Electra Glide in Blue

Electra Glide in Blue

Wil jij weten waar Electra Glide in Blue op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Electra Glide in Blue draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Electra Glide in Blue informatie

Benieuwd waar Electra Glide in Blue over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Electra Glide in Blue. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Electra Glide in Blue al heeft ontvangen.

Electra Glide in Blue trailer

Benieuwd of Electra Glide in Blue iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Electra Glide in Blue jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Electra Glide in Blue kunt kijken!