https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153730-05967af4b2c3ece5a5e06c45e21abe95770038bd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ella Bella Bingo (2020)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Ella Bella Bingo

AL
75 minuten 30-07-2020

Filmposter Ella Bella Bingo

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen . Maar als op een dag “coolkid” Johny in de stad arriveert, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige cross fiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny , of haarzelf. Dat wordt Henry teveel en hij besluit om weg te lopen, pas dan begrijpt ook Ella de magie van vriendschap en samen met Johny besluit ze Henry op te sporen.

Regisseur Ella Bella Bingo

Frank Mosveld

Schrijvers Ella Bella Bingo

Onbekend

Cast Ella Bella Bingo

Jelle Amersfoort
Simon Zwiers
Bo Burger
Bert Simhoffer
Rosemarie Voogt
Ida Verspaandonk
Bo Bellamy
Leo Richardson
Paul Donkers
Beatrijs Sluijter
Jantine Van den Bosch
Melise de Winter

Filmagenda van Ella Bella Bingo

Ella Bella Bingo

Wil jij weten waar Ella Bella Bingo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ella Bella Bingo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ella Bella Bingo informatie

Benieuwd waar Ella Bella Bingo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ella Bella Bingo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ella Bella Bingo al heeft ontvangen.

Ella Bella Bingo trailer

Benieuwd of Ella Bella Bingo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ella Bella Bingo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ella Bella Bingo kunt kijken!