Sarah's Key (2009)

Sarah's Key

111 minuten Drama, Oorlog 2009

Recensies Sarah's Key

Metacritic: 59,1
MovieMeter: 3,69
Rotten Tomatoes 72

Filmposter Sarah's Key

Een Amerikaanse expatjournaliste, Julia, werkt anno 2002 aan een stuk over de Vel d’Hiv (een sportstadion waar op 16 juli 1942 duizenden joden, in het bijzonder kinderen, werden gedeporteerd in Parijs). Ze ontdekt dat een langbewaard geheim het lot van haar schoonfamilie linkt aan het lot van een joodse familie. Geobsedeerd door dit verband gaat ze op zoek naar wat er met de joodse familie is gebeurd. In het bijzonder met Sarah, die 10 jaar is als haar familie gedeporteerd wordt.

Bekijk het aanbod van Sarah's Key

Filmposter Filmposter Sarah's Key

Regisseur Sarah's Key

Gilles Paquet-Brenner

Schrijvers Sarah's Key

Gilles Paquet-Brenner

Serge Joncour

Tatiana De Rosnay

Cast Sarah's Key

Kristin Scott Thomas
Niels Arestrup
Mélusine Mayance
Frédéric Pierrot

Alternatieve titels

Elle S'appelait Sarah

Sarah's Key

Sarah's Key

Wil jij weten waar Sarah's Key op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sarah's Key draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sarah's Key informatie

Benieuwd waar Sarah's Key over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sarah's Key. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sarah's Key al heeft ontvangen.

Sarah's Key trailer

Benieuwd of Sarah's Key iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sarah's Key jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sarah's Key kunt kijken!