Els encantats (2024)

Els encantats

24-04-2024
Over de net gescheiden veertiger Irene, die plots alleenstaande moeder is en het allemaal even niet meer weet. Vastbesloten om zich koste wat het kost te redden, vlucht ze naar een afgelegen dorp in de bergen om te proberen haar leven weer op te bouwen, met de hulp van de weelderige vegetatie, de alomtegenwoordige natuur en de legendes om haar heen.

Regisseur Els encantats

Elena Trapé

Schrijvers Els encantats

Onbekend

Cast Els encantats

Onbekend

Els encantats

Wil jij weten waar Els encantats op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Els encantats draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Els encantats informatie

Benieuwd waar Els encantats over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Els encantats. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Els encantats al heeft ontvangen.

Els encantats trailer

Benieuwd of Els encantats iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Els encantats jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Els encantats kunt kijken!