https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131600-6409c73d2d10de06c60394866eae54765dd03591/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Elvis: That’s the Way It Is (2020)

AL
Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020,

Bekijk trailer

Elvis: That’s the Way It Is

AL
92 minuten Documentaire, Muziek 08-01-2020

Recensies Elvis: That’s the Way It Is

MovieMeter: 3,68
Rotten Tomatoes 89

Filmposter Elvis: That’s the Way It Is

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020,

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden. Elvis: That’s the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (Greed, Touch of Evil) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van Suspicious Minds en de concertregistratie van Don’t Be Cruel. Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.
Elvis: That’s the Way It Is Elvis: That’s the Way It Is Elvis: That’s the Way It Is Elvis: That’s the Way It Is Elvis: That’s the Way It Is Elvis: That’s the Way It Is
Filmposter Filmposter Elvis: That’s the Way It Is

Regisseur Elvis: That’s the Way It Is

Denis Sanders

Schrijvers Elvis: That’s the Way It Is

Onbekend

Cast Elvis: That’s the Way It Is

Elvis Presley
Glen D. Hardin
Joe Guercio
James Burton
Charlie Hodge

Elvis: That’s the Way It Is

Wil jij weten waar Elvis: That’s the Way It Is op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Elvis: That’s the Way It Is draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Elvis: That’s the Way It Is informatie

Benieuwd waar Elvis: That’s the Way It Is over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Elvis: That’s the Way It Is. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Elvis: That’s the Way It Is al heeft ontvangen.

Elvis: That’s the Way It Is trailer

Benieuwd of Elvis: That’s the Way It Is iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Elvis: That’s the Way It Is jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Elvis: That’s the Way It Is kunt kijken!