https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/132852-af17add6a5c0aea5c612a748ed278f9ff7e3a370/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ema (2020)

12 Angst Seks Grof taalgebruik
Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

Ema

12 Angst Seks Grof taalgebruik
102 minuten 18-06-2020

Recensies Ema

Metacritic: 72,1

Filmposter Ema

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. De jonge Ema (Mariana di Girolama) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft. Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor. De Chileense Pablo Larraín werd bekend bij het grote publiek door zijn film Jackie (met Natalie Portman), die genomineerd werd voor 3 Oscars. Daarnaast maakte hij een trilogie over de dictatuur van Pinochet (Tony Manero, Post Mortem en No) en de veelgeprezen biopic Neruda, over de gelijknamige dichter.

Regisseurs Ema

Pablo Larraín

Pablo Pablo Larraín

Schrijvers Ema

Guillermo Calderón

Alejandro Moreno

Cast Ema

Gael García Bernal
Santiago Cabrera
Mariana Di Girolamo
Josefina Fiebelkorn
Giannina Fruttero

Filmagenda van Ema

Ema

Wil jij weten waar Ema op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ema draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ema informatie

Benieuwd waar Ema over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ema. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ema al heeft ontvangen.

Ema trailer

Benieuwd of Ema iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ema jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ema kunt kijken!