https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134893-1555ababd02c9c4839d0100de03f9ed7e4ae6005/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Emma (2020)

AL
Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde.

Emma

AL
125 minuten 27-02-2020

Recensies Emma

Metacritic: 70,1

Filmposter Emma

Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde.

Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde. De 21-jarige Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, Split) is knap, intelligent en rijk en er is niemand zoals zij in het rustige dorpje waar ze woont. Ze is er dol op om mensen aan elkaar te koppelen, maar haar interventie in de liefdeslevens van anderen blijkt niet altijd succesvol te zijn. Terwijl ze zich blijft bemoeien met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Emma van regisseur Autumn de Wilde is een komische satire over klassenverschil en de uitdagingen van het volwassen worden.

Regisseur Emma

Autumn de Wilde

Schrijvers Emma

Jane Austen

Eleanor Catton

Cast Emma

Rupert Graves
Bill Nighy
Mia Goth
Anya Taylor-Joy
Callum Turner
Johnny Flynn
Miranda Hart
Josh O'Connor
Gemma Whelan

Alternatieve titels

Emma

EMMA (2020)

Emma

Wil jij weten waar Emma op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Emma draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Emma informatie

Benieuwd waar Emma over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Emma. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Emma al heeft ontvangen.

Emma trailer

Benieuwd of Emma iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Emma jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Emma kunt kijken!