En Affære

En Affære

92 minuten Drama 2018
Anita is in de veertig, heeft een weinig sprankelend huwelijk en start op een nieuwe school als gymdocente. Als ze het gevoel krijgt dat ze wordt achtervolgd, ontdekt ze dat een van haar leerlingen geobsedeerd is door haar. Ze raakt verstrikt in een affaire met hem, maar de jongen is nog maar 16 jaar oud.

Geregisseerd door

Henrik Martin Dahlsbakken

Henrik Martin Dahlbakken

Schrijvers

Henrik Martin Dahlsbakken

Cast

Anneke von der Lippe
Carsten Bjørnlund
Andrea Bræin Hovig
Tarjei Sandvik Moe

Alternatieve titels

An Affair

Affair, An

En Affære

Bioscoopagenda van En Affære

En Affære

Wil jij weten waar En Affære op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar En Affære draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

En Affære informatie

Benieuwd waar En Affære over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over En Affære. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies En Affære al heeft ontvangen.

En Affære trailer

Benieuwd of En Affære iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de En Affære jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij En Affære kunt kijken!