https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126147-ddf67fbf6b78b7f4136b26fd074f81d88730ed54/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

An Affair (2019)

12 Geweld Seks Grof taalgebruik
Een nieuw aangestelde leraar merkt dat ze wordt gevolgd en ontdekt al snel dat een van haar eigen studenten geobsedeerd is door haar.

Bekijk trailer

An Affair

12 Geweld Seks Grof taalgebruik
92 minuten Drama 22-08-2019

Recensies An Affair

MovieMeter: 2,89

Filmposter An Affair

Een nieuw aangestelde leraar merkt dat ze wordt gevolgd en ontdekt al snel dat een van haar eigen studenten geobsedeerd is door haar.

Anita (Andrea Bræin Hovig) is tweeënveertig, woont in een klein plaatsje in Noorwegen samen met haar man en heeft een weinig sprankelend huwelijk. Wanneer ze met haar nieuwe baan als gymdocente op een middelbare school start, is haar achttienjarige leerling Marcus (Tarjei Sandvik Moe) meteen gecharmeerd van haar. Al snel komt ze erachter dat hij geobsedeerd is door haar en wordt ook Anita’s verlangen naar hem steeds groter. Na enkele brutale, door lust gedreven ontmoetingen, verliest Marcus zijn interesse in Anita en krijgt hij een relatie met een jonge, knappe klasgenote. De paniek slaat toe bij Anita, die oprecht gelooft dat zij voor elkaar bestemd zijn. Een waar drama ontvouwt zich, onder andere in chantage.

Regisseurs An Affair

Henrik Martin Dahlsbakken

Henrik Martin Dahlbakken

Schrijvers An Affair

Henrik Martin Dahlsbakken

Cast An Affair

Anneke von der Lippe
Carsten Bjørnlund
Andrea Bræin Hovig
Tarjei Sandvik Moe

Alternatieve titels

An Affair

Affair, An

En Affære

Filmagenda van An Affair

An Affair

Wil jij weten waar An Affair op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar An Affair draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

An Affair informatie

Benieuwd waar An Affair over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over An Affair. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies An Affair al heeft ontvangen.

An Affair trailer

Benieuwd of An Affair iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de An Affair jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij An Affair kunt kijken!