En Corps (2022)

Angst Grof taalgebruik

En Corps

Angst Grof taalgebruik
117 minuten 2022
De 26-jarige klassiek balletdanseres Élise heeft een grote toekomst voor zich totdat ze tijdens een optreden geblesseerd raakt. Noodgedwongen moet ze het dansen tot haar verleden rekenen en poogt ze een ander beroep aan te leren. Ze kan haar passie evenwel niet vergeten en bewandelt het pad van de hedendaagse dans.

Regisseur En Corps

Cédric Klapisch

Schrijvers En Corps

Onbekend

Cast En Corps

Denis Podalydès
Hofesh Shechter
Marion Barbeau

Filmagenda van En Corps

En Corps

Wil jij weten waar En Corps op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar En Corps draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

En Corps informatie

Benieuwd waar En Corps over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over En Corps. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies En Corps al heeft ontvangen.

En Corps trailer

Benieuwd of En Corps iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de En Corps jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij En Corps kunt kijken!