A Matter of Life and Death (2005)

A Matter of Life and Death

176 minuten Thriller 2005

Recensies A Matter of Life and Death

MovieMeter: 3,1

Filmposter A Matter of Life and Death

Dokter David Bendricks (Göran Ragnerstam) is aan het joggen op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Hij hoort een verdacht geluid uit een verlaten plantenkas, komt dichterbij en is getuige van een brute moord. Na het geven van een verklaring aan de politie, verneemt hij dat wat hij zag een maffia-afrekening was en dat zijn beslissing om te getuigen zijn hele familie in gevaar brengt. Als de politie niet in staat blijkt hen de nodige bescherming te geven, wordt David gedwongen om het heft in eigen handen te nemen.
Filmposter Filmposter A Matter of Life and Death

Regisseur A Matter of Life and Death

Håkan Lindhé

Schrijvers A Matter of Life and Death

Onbekend

Cast A Matter of Life and Death

Donald Högberg
Göran Ragnerstam
Gunnel Fred
Michaela Berner
Oscar Livh

Alternatieve titels

En Fråga om Liv och Död

A Matter of Life and Death

Filmagenda van A Matter of Life and Death

A Matter of Life and Death

Wil jij weten waar A Matter of Life and Death op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Matter of Life and Death draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Matter of Life and Death informatie

Benieuwd waar A Matter of Life and Death over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Matter of Life and Death. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Matter of Life and Death al heeft ontvangen.

A Matter of Life and Death trailer

Benieuwd of A Matter of Life and Death iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Matter of Life and Death jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Matter of Life and Death kunt kijken!