A Swedish Love Story (1969)

A Swedish Love Story

115 minuten Drama, Romantiek 1969

Recensies A Swedish Love Story

MovieMeter: 3,55

Filmposter A Swedish Love Story

Aan het eind van de week zit bij een kleine garage het werk erop, de arbeiders krijgen hun loonzakje. Het is hoogzomer, er kan geleefd worden. De twee hoofdrolspelers ontmoeten elkaar in een al even idyllische omgeving, een prachtig park. Maar het is wel de tuin van een ziekenhuis, waar Per en Annika elkaar tegenkomen. Beiden zijn op ziekenbezoek, respectievelijk bij een opa en een tante. Hier lijken deze oude zieke mensen de eerste zichtbare tekenen van de vastgelopen, wanhopige, teleurgestelde en eenzame wereld der volwassenen. Ondertussen zoeken de prille geliefden voorzichtig toenadering tot elkaar. Hun liefde trekt zich nog niets aan van sociaal prestige en klassengrenzen, maar creëert een eigen universum. Een aandoenlijk, bijna naïef universum, maar wel de enige hoop in deze wereld, want van de volwassenen is weinig te verwachten.
Filmposter Filmposter A Swedish Love Story

Regisseur A Swedish Love Story

Roy Andersson

Schrijvers A Swedish Love Story

Roy Andersson

Cast A Swedish Love Story

Anita Lindblom
Anne-Sofi Kylin
Rolf Sohlman
Ann-Sofie Kylin
Bertil Norström

Alternatieve titels

En Kärlekshistoria

A Swedish Love Story

Filmagenda van A Swedish Love Story

A Swedish Love Story

Wil jij weten waar A Swedish Love Story op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Swedish Love Story draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Swedish Love Story informatie

Benieuwd waar A Swedish Love Story over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Swedish Love Story. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Swedish Love Story al heeft ontvangen.

A Swedish Love Story trailer

Benieuwd of A Swedish Love Story iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Swedish Love Story jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Swedish Love Story kunt kijken!