enter the void (2009)

16 Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

enter the void

16 Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
155 minuten Drama, Thriller, Fantasie 2009

Recensies enter the void

MovieMeter: 3,66
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 71

Filmposter enter the void

Oscar en zijn zus Linda wonen sinds kort in Tokio. Oscar leeft van de inkomsten van kleine drugsdeals en Linda werkt als stripper in een nachtclub. Tijdens een inval van de politie wordt Oscar geraakt door een kogel. Hij ligt op sterven, maar zijn geest, die eveneens trouw is aan zijn belofte om zijn zus nooit achter te laten, weigert de wereld van de levenden te verlaten. Tijdens de dwaaltocht van zijn geest door de stad worden de visioenen steeds chaotischer en veranderen ze in een ware nachtmerrie. Het verleden, het heden en de toekomst vermengen zich in een hallucinogene draaikolk.
Filmposter Filmposter enter the void

Regisseur enter the void

Gaspar Noé

Schrijvers enter the void

Gaspar Noé

Lucile Hadzihalilovic

Cast enter the void

Cyril Roy
Nathaniel Brown
Paz de la Huerta
Olly Alexander

enter the void

Wil jij weten waar enter the void op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar enter the void draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

enter the void informatie

Benieuwd waar enter the void over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over enter the void. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies enter the void al heeft ontvangen.

enter the void trailer

Benieuwd of enter the void iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de enter the void jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij enter the void kunt kijken!