https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205722-3568f7a0b0f9426d892de5195a911618fb67c0ec/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland (2022)

AL
Beer Ernest en muis Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt, om zijn kapotte viool te laten repareren. Daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is, wat voor allebei ondenkbaar is.

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

AL
79 minuten 21-12-2022

Filmposter Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Beer Ernest en muis Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt, om zijn kapotte viool te laten repareren. Daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is, wat voor allebei ondenkbaar is.

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland wordt de onwaarschijnlijke vriendschap van de onzekere beer Ernest en de dappere muis Célestine op de proef gesteld. Deze prachtige animatie weet in zijn eenvoud elke emotie over te brengen, net als het belang en plezier van muziek. Ernest en Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt, om zijn kapotte viool te laten repareren. Ernest wil helemaal niet terug, maar Célestine weet hem over te halen. Daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is, wat voor onze twee helden ondenkbaar is. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Samen met een mysterieuze, geheime vriend brengen ze muziek en plezier terug voor iedereen in Brabbelland! Ernest en Célestine werden bedacht door tekenaar Gabrielle Vincent. De eerste film in 2012 werd genomineerd voor een Oscar. Sindsdien zijn de muis en de beer uitgegroeid tot een hartverwarmend gezelschap voor de hele familie. De film laat zien dat echte vriendschap geen grenzen kent.

Bekijk het aanbod van Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Regisseur Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Jean-Christophe Roger

Schrijvers Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Onbekend

Cast Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Onbekend

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Wil jij weten waar Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland informatie

Benieuwd waar Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland al heeft ontvangen.

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland trailer

Benieuwd of Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland kunt kijken!