Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland (2024)

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

22-07-2024
Lieflijke animatie over de vriendschap tussen een onzekere beer en een dapper muisje, die in dit nieuwe avontuur op de proef wordt gesteld. 

Regisseur Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Jean-Christophe Roger

Schrijvers Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Onbekend

Cast Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Ivan Pecnik
Lizemijn Libgott
Door Van Boeckel

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Wil jij weten waar Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland informatie

Benieuwd waar Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland al heeft ontvangen.

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland trailer

Benieuwd of Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland kunt kijken!