Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau (2012)

Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

2012

Filmposter Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Het politiebureau is helemaal verbouwd en wordt morgen officieel geopend door de koningin! Ernst en Bobbie vinden bij het opruimen van de zolder een kluis achter een schilderij. Wat er in die kluis ligt, weten ze niet omdat Bobbie per ongeluk de deur van de kluis dicht doet. Er blijkt een gouden sleutel in te liggen die de koningin nodig heeft om het politiebureau te openen. De code van de kluis is alleen bekend bij een papagaai en die hebben Ernst en Bobbie net meegegeven aan een Mexicaan! En wat er dan allemaal in Mexico gebeurt....

Bekijk het aanbod van Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Filmposter Filmposter Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Regisseur Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Onbekend

Schrijvers Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Onbekend

Cast Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Erik van Trommel
Gert-Jan van den Ende

Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau

Wil jij weten waar Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau informatie

Benieuwd waar Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau al heeft ontvangen.

Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau trailer

Benieuwd of Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau kunt kijken!