Ernst Jansz 75 (2024)

Ernst Jansz 75

22-07-2024
Theaterconcert | verhalen | liedjes Een avond met Ernst Jansz is een unieke en ontroerende belevenis, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden: Aili Deiwiks op viool, Guus Paat op gitaren en Richard Wallenburg op bas. Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van Doe Maar ging Ernst Jansz solo. Inmiddels heeft hij vijf Cd’s uitgebracht en evenzoveel boeken geschreven. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong niet.  Voor deze voorstelling verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, samen met enkele van zijn Dylan-vertalingen (“Schitterend” schreef de Volkskrant), maar er gaan ook geruchten dat er ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet… loop je met een mooi cadeau de deur uit. “Op gelijke hoogte met Bob Dylan en Leonard Cohen” en “Overstijgt meermaals het werk van Lennaert Nijgh” schreef de pers over Ernst Jansz.

Regisseur Ernst Jansz 75

Onbekend

Schrijvers Ernst Jansz 75

Onbekend

Cast Ernst Jansz 75

Onbekend

Ernst Jansz 75

Wil jij weten waar Ernst Jansz 75 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ernst Jansz 75 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ernst Jansz 75 informatie

Benieuwd waar Ernst Jansz 75 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ernst Jansz 75. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ernst Jansz 75 al heeft ontvangen.

Ernst Jansz 75 trailer

Benieuwd of Ernst Jansz 75 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ernst Jansz 75 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ernst Jansz 75 kunt kijken!