https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/151399-36fbfad756d65db92c1089ac6ad35a27e852e2a2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Escape Plan (2013)

16 Geweld Grof taalgebruik
Gebouwbeveiliger Ray Breslin komt onvoorbereid terecht in de meest geheime en beveiligde gevangenis, waar hij moet zien uit te breken.

Escape Plan

16 Geweld Grof taalgebruik
115 minuten Actie, Thriller 2013

Recensies Escape Plan

Metacritic: 49,1
MovieMeter: 3,27
Rotten Tomatoes 50

Filmposter Escape Plan

Gebouwbeveiliger Ray Breslin komt onvoorbereid terecht in de meest geheime en beveiligde gevangenis, waar hij moet zien uit te breken.

Ray Breslin is 's werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.
Escape Plan
Filmposter Filmposter Escape Plan

Regisseur Escape Plan

Mikael Håfström

Schrijvers Escape Plan

Miles Chapman

Jason Keller

Cast Escape Plan

Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Jim Caviezel
Faran Tahir

Escape Plan

Wil jij weten waar Escape Plan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Escape Plan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Escape Plan informatie

Benieuwd waar Escape Plan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Escape Plan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Escape Plan al heeft ontvangen.

Escape Plan trailer

Benieuwd of Escape Plan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Escape Plan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Escape Plan kunt kijken!