ÉTÉ 85 (2020)

ÉTÉ 85

100 minuten 19-09-2020
Normandië, ‘85. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap. David is een droom van een vriend en de jongens hebben samen de tijd van hun leven. ÉTÉ 85 is de nieuwe film van de Franse veelfilmer François Ozon (SOUS LE SABLE, FRANTZ). Zijn nieuwe film is gebaseerd op de inmiddels klassieke jeugdroman JE MOET DANSEN OP MIJN GRAF van Aidan Chambers en roept de jaren tachtig gay romance van CALL ME BY YOUR NAME in herinnering.

Regisseur ÉTÉ 85

Onbekend

Schrijvers ÉTÉ 85

Onbekend

Cast ÉTÉ 85

Onbekend

Filmagenda van ÉTÉ 85

ÉTÉ 85

Wil jij weten waar ÉTÉ 85 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ÉTÉ 85 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ÉTÉ 85 informatie

Benieuwd waar ÉTÉ 85 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ÉTÉ 85. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ÉTÉ 85 al heeft ontvangen.

ÉTÉ 85 trailer

Benieuwd of ÉTÉ 85 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ÉTÉ 85 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ÉTÉ 85 kunt kijken!