https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205859-c642b55b8a27b93609c3bebed7b1ce1b9332fa81/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Eternal Spring (2023)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Eternal Spring

12
86 minuten 26-01-2023

Filmposter Eternal Spring

In maart 2002 werd een staatstelevisiestation in China gekaapt door leden van de verboden spirituele groep Falun Gong, die het verfijnen van lichaam en geest nastreven waarbij waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid belangrijke waarden zijn, met als doel de aanklachten van de regering te weerleggen. In de nasleep wordt de stad Changchun, waar de grondlegger van Falun Gong vandaan kwam, geteisterd door een reeks politie-invallen. Ook Falun Gong-beoefenaar en striptekenaar Daxiong (Justice League, Star Wars) wordt gedwongen te vluchten. Hij arriveert in Noord-Amerika en geeft de kaping de schuld voor het verergeren van de gewelddadige onderdrukking. Zijn opvattingen worden op de proef gesteld wanneer hij de enige overlevende deelnemer ontmoet die uit China is ontsnapt en nu in Seoul, Zuid-Korea woont. Geïnspireerd op Daxiongs kunst, combineert Eternal Spring live-action met 3D-animatie in een indrukkend verhaal over verzet, met schrijnende ooggetuigenverslagen en vastberadenheid om op te komen voor politieke en religieuze vrijheden. Ongeacht de prijs die hiervoor betaald dient te worden.
Eternal Spring Eternal Spring Eternal Spring Eternal Spring Eternal Spring Eternal Spring
Filmposter Filmposter Eternal Spring

Regisseur Eternal Spring

Jason Loftus

Schrijvers Eternal Spring

Onbekend

Cast Eternal Spring

Onbekend

Filmagenda van Eternal Spring

Eternal Spring

Wil jij weten waar Eternal Spring op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eternal Spring draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eternal Spring informatie

Benieuwd waar Eternal Spring over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eternal Spring. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eternal Spring al heeft ontvangen.

Eternal Spring trailer

Benieuwd of Eternal Spring iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eternal Spring jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eternal Spring kunt kijken!