Ballet

Ballet

101 minuten Mysterie, Thriller, Fantasie, Romantiek 1988
MovieMeter: 3,25
De Amerikaanse ballerina Claire Hamilton arriveert in Hongarije om zich in te schrijven op een prestigieuze balletschool. Al snel wordt duidelijk dat de dingen niet zijn wat ze lijken. De school wordt namelijk gekweld door de geest van een ballerina die stierf in het verleden bij een ongeval met een koets. Claire raakt steeds meer onder de indruk. De student Jason, die ook in Hongarije is met zijn oom, valt voor Claire en probeert uit te vinden wat er met haar gebeurd is, nadat zij zich vreemd is gaan gedragen, en het mysterie rondom de balletschool op te lossen.

Geregisseerd door

Peter Del Monte

Schrijvers

Sandro Petraglia

Franco Ferrini

Peter Del Monte

Cast

Jennifer Connelly
Gary McCleery
Laurent Terzieff
Olimpia Carlisi

Alternatieve titels

Ballet

Étoile

Bioscoopagenda van Ballet

Helaas draait Ballet niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1988.

Ballet

Wil jij weten waar Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ballet informatie

Benieuwd waar Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ballet al heeft ontvangen.

Ballet trailer

Benieuwd of Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ballet kunt kijken!