The Client (2010)

The Client

123 minuten Drama, Misdaad, Thriller 2010

Recensies The Client

MovieMeter: 3,1

Filmposter The Client

Er barst een strijd der titanen los wanneer een advocaat achter de waarheid probeert te komen. Advocaat Kang wordt ingezet als verdediging in een beruchte zaak. Zijn cliënt Han wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw, hoewel haar lichaam nooit gevonden is. Ondanks dat ziet het grote publiek zijn cliënt al snel als een reïncarnatie van de duivel en smeekt om een harde veroordeling. De verdachte heeft een Obsessieve Compulsieve Stoornis, en kan bovendien zijn gedachten niet goed kan uitdrukken. Daarbij komt dat de officier van justitie die tegenover Kang zit, ook nog eens zijn aartsrivaal blijkt te zijn, die vastbesloten is om Kang en zijn cliënt naar beneden te halen. Kang graaft zich vast in de zaak om te bewijzen dat Han onschuldig is en de naam van zijn cliënt te zuiveren.

Bekijk het aanbod van The Client

Filmposter Filmposter The Client

Regisseur The Client

Young-Sung Sohn

Schrijvers The Client

Chun-Hyeong Lee

Young-Sung Sohn

Cast The Client

Hee-soon Park
Jung-woo Ha
Hyuk Jang
Dong-il Sung

Alternatieve titels

Eui-Roi-In

The Client

The Client

Wil jij weten waar The Client op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Client draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Client informatie

Benieuwd waar The Client over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Client. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Client al heeft ontvangen.

The Client trailer

Benieuwd of The Client iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Client jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Client kunt kijken!