https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/158249-93e317c38b7a7b472772a14f7a76ca98dbcb6de0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ava (2020)

16 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Ava

16 Geweld Grof taalgebruik
97 minuten Drama, Actie 30-07-2020

Filmposter Ava

Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar achter haar rug om heeft het hoofd van de geheime dienst een aanslag op haar voorbereid om alle sporen te wissen. Ava moet nu niet alleen zichzelf, maar ook haar familie in leven zien te houden.

Regisseur Ava

Tate Taylor

Schrijvers Ava

Matthew Newton

Cast Ava

Joan Chen
Geena Davis
Colin Farrell
John Malkovich
Ioan Gruffudd
Common
Jessica Chastain

Ava

Wil jij weten waar Ava op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ava draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ava informatie

Benieuwd waar Ava over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ava. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ava al heeft ontvangen.

Ava trailer

Benieuwd of Ava iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ava jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ava kunt kijken!