Ook muizen gaan naar de hemel (2021)

6

Ook muizen gaan naar de hemel

6
85 minuten 22-12-2021
Na een ongelukkig ongeval komen een jonge muis met een sterk karakter en een nogal teruggetrokken vossenjong in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten zij zich ontdoen van hun natuurlijke instincten en op reis gaan naar een nieuw leven. Door dit avontuur worden ze de beste vrienden van de wereld en de rest van hun reis zal nog vele verrassingen brengen.

Regisseurs Ook muizen gaan naar de hemel

Jan Bubenicek

Denisa Grimmovà

Schrijvers Ook muizen gaan naar de hemel

Onbekend

Cast Ook muizen gaan naar de hemel

Onbekend

Alternatieve titels

I Mysi Patrí do Nebe

Ook muizen gaan naar de hemel

Filmagenda van Ook muizen gaan naar de hemel

Ook muizen gaan naar de hemel

Wil jij weten waar Ook muizen gaan naar de hemel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ook muizen gaan naar de hemel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ook muizen gaan naar de hemel informatie

Benieuwd waar Ook muizen gaan naar de hemel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ook muizen gaan naar de hemel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ook muizen gaan naar de hemel al heeft ontvangen.

Ook muizen gaan naar de hemel trailer

Benieuwd of Ook muizen gaan naar de hemel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ook muizen gaan naar de hemel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ook muizen gaan naar de hemel kunt kijken!