Eve's Bayou (1997)

12 Angst Geweld

Eve's Bayou

12 Angst Geweld
109 minuten Drama 1997

Recensies Eve's Bayou

Metacritic: 78,1
MovieMeter: 3,03
Rotten Tomatoes 81

Filmposter Eve's Bayou

1962 Louisiana. De grote Batiste familie wordt geleid door charmeur dokter Louis. Ondanks dat hij getrouwd is met de mooie Roz, heeft hij een zwakheid voor aantrekkelijke vrouwelijke bezoekers. Op een dag flirt Louis met de getrouwde Metty Mereaux, niet wetend dat hij geobsedeerd is door zijn jongste dochter Eve, die bij toeval inhun buurt is. Eve kan wat er gebeurt is niet vergeten en houdt er een trauma aan over, wat ze deelt met haar oudere zus Cisely. Maar dan beginnen leugens zich te verspreiden.
Filmposter Filmposter Eve's Bayou

Regisseur Eve's Bayou

Kasi Lemmons

Schrijvers Eve's Bayou

Kasi Lemmons

Cast Eve's Bayou

Samuel L. Jackson
Lynn Whitfield
Meagan Good
Jurnee Smollett-Bell
Jurnee Smollett

Eve's Bayou

Wil jij weten waar Eve's Bayou op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eve's Bayou draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eve's Bayou informatie

Benieuwd waar Eve's Bayou over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eve's Bayou. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eve's Bayou al heeft ontvangen.

Eve's Bayou trailer

Benieuwd of Eve's Bayou iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eve's Bayou jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eve's Bayou kunt kijken!