https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218091-524397dd723a5f8d1d8fe860fac27bc6886a8285/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Evil Does Not Exist (2024)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Evil Does Not Exist

12
106 minuten 21-03-2024

Filmposter Evil Does Not Exist

Takumi en zijn dochter Hana wonen in het dorpje Mizubiki nabij Tokio. Zoals de generaties voor hen leiden ze een bescheiden leven in harmonie met de natuur. Als op een dag bekend wordt dat er plannen zijn om een glamping vlakbij het huis van Takumi te bouwen met gevolgen voor hun watervoorziening, ontstaat er onrust onder de bewoners. De komst van de glamping zal de vreedzame gemeenschap en omliggende natuur voorgoed veranderen en heeft hevige gevolgen voor het leven van Takumi.
Evil Does Not Exist Evil Does Not Exist
Filmposter Filmposter Evil Does Not Exist

Regisseur Evil Does Not Exist

Hamaguchi Ryûsuke

Schrijvers Evil Does Not Exist

Onbekend

Cast Evil Does Not Exist

Hitoshi Omika
Ryô Nishikawa
Ryuji Kosaka

Filmagenda van Evil Does Not Exist

Evil Does Not Exist

Wil jij weten waar Evil Does Not Exist op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Evil Does Not Exist draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Evil Does Not Exist informatie

Benieuwd waar Evil Does Not Exist over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Evil Does Not Exist. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Evil Does Not Exist al heeft ontvangen.

Evil Does Not Exist trailer

Benieuwd of Evil Does Not Exist iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Evil Does Not Exist jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Evil Does Not Exist kunt kijken!