Evolution (2021)

12 Angst Discriminatie Grof taalgebruik

Evolution

12 Angst Discriminatie Grof taalgebruik
97 minuten 2021

Filmposter Evolution

Het leven van drie generaties van een joodse familie, van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Boedapest tot het hedendaagse Berlijn. Het is een verleden dat zich niet zomaar laat verwerken, zeker niet in een samenleving die zelf nog zijn wonden likt. De pijn en het stigma waarmee Éva moet leven, sijpelt door in het leven van haar dochter Léna en kleinzoon Jónás. De manier waarop zij met hun identiteit en herinnering omgaan, kan hun neergang of net hun redding betekenen. Hun gezamenlijke trauma's komen in het heden tot uiting, maar biedt hen misschien een hoopgevende toekomst.
Filmposter Filmposter Evolution

Regisseur Evolution

Kornél Mundruczó

Schrijvers Evolution

Onbekend

Cast Evolution

Lili Monori
Padmé Hamdemir
Annamária Láng

Filmagenda van Evolution

Evolution

Wil jij weten waar Evolution op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Evolution draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Evolution informatie

Benieuwd waar Evolution over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Evolution. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Evolution al heeft ontvangen.

Evolution trailer

Benieuwd of Evolution iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Evolution jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Evolution kunt kijken!