Ex – Amici come prima! (2011)

12 Discriminatie Geweld Grof taalgebruik

Ex – Amici come prima!

12 Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
2011

Recensies Ex – Amici come prima!

Filmposter Ex – Amici come prima!

Diverse stelletjes worstelen met hun problemen en hun verhalen raken in elkaar verstrengeld. Antonio, een voormalige Napolitaanse apotheker en nu lid van het Europees Parlement, begint een relatie met Olga, die hij ontmoette in een hotel in München. Max, een verstrooide Romeinse architect, ligt in scheiding. Dan wordt hij verliefd op Sandra, niet wetende dat dit de advocaat is van zijn vrouw. Marco, net getrouwd met Floriana, komt na jaren Consuelo, een oude liefde, weer tegen en doet alsof hij niet getrouwd is. Fabio is suïcidaal nadat zijn vriendin het uitmaakte door middel van een sms. Bij de praktijk van zijn psychiater ontmoet hij Valentina.

Bekijk het aanbod van Ex – Amici come prima!

Filmposter Filmposter Ex – Amici come prima!

Regisseur Ex – Amici come prima!

Carlo Vanzina

Schrijvers Ex – Amici come prima!

Onbekend

Cast Ex – Amici come prima!

Enrico Brignano
Anna Foglietta
Tosca D'Aquino

Ex – Amici come prima!

Wil jij weten waar Ex – Amici come prima! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ex – Amici come prima! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ex – Amici come prima! informatie

Benieuwd waar Ex – Amici come prima! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ex – Amici come prima!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ex – Amici come prima! al heeft ontvangen.

Ex – Amici come prima! trailer

Benieuwd of Ex – Amici come prima! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ex – Amici come prima! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ex – Amici come prima! kunt kijken!