Exam

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
101 minuten Mysterie, Thriller 2009

Recensies Exam

MovieMeter: 2,93
Rotten Tomatoes 63

Filmposter Exam

Een groepje van acht getalenteerde kandidaten is geslaagd voor een laatste test en mag nu deel worden van een machtige, maar mysterieuze organisatie. Ze gaan een kamer zonder ramen binnen en krijgen hier tachtig minuten de tijd om slechts één vraag te beantwoorden. Er zijn echter wel een paar regels waaraan ze moeten voldoen, anders worden ze gediskwalificeerd; ze mogen niet praten tegen de opdrachtgever, de bewapende bewaker bij de deur, hun vragenlijsten bekladderen, of de kamer verlaten. De tijd gaat in, en de opdrachtgever verdwijnt. De kandidaten bekijken de papieren waarop de vragen zouden moeten staan, maar tot hun verbazing zijn deze blanco. Samen besluiten ze uit te zoeken wat de vraag is, maar doordat ze elkaars achtergrond ontdekken, lopen de spanningen hoog op.

Bekijk het aanbod van Exam

Filmposter Filmposter Exam

Regisseur Exam

Stuart Hazeldine

Schrijvers Exam

Stuart Hazeldine

Simon Garrity

Cast Exam

Gemma Chan
Luke Mably
Adar Beck
Chris Carey
Nathalie Cox
John Lloyd Fillingham

Exam

Wil jij weten waar Exam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Exam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Exam informatie

Benieuwd waar Exam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Exam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Exam al heeft ontvangen.

Exam trailer

Benieuwd of Exam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Exam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Exam kunt kijken!