existenz (1999)

16 Geweld Grof taalgebruik

existenz

16 Geweld Grof taalgebruik
90 minuten Science fiction, Thriller, Horror 1999

Recensies existenz

MovieMeter: 3,27
Metacritic: 68,1
Rotten Tomatoes 74

Filmposter existenz

Allegra Geller (Jennifer Jason Leigh) is de ontwerper van een virtual-reality spel eXistenZ. Ze staat op het punt om het spel te demonstreren en daarvoor worden 12 willekeurige spelers geselecteerd uit het publiek. De spelers worden aangesloten via hun ruggegraat op het spel, maar dan opeens is er iemand die dit wil boycotten en hij begint iedereen neer te schieten. Een bewaker (Jude Law) moet ervoor zorgen dat Allegra in veiligheid wordt gebracht.
Filmposter Filmposter existenz

Regisseur existenz

David Cronenberg

Schrijvers existenz

David Cronenberg

Cast existenz

Ian Holm
Jennifer Jason Leigh
Jude Law
Willem Dafoe

existenz

Wil jij weten waar existenz op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar existenz draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

existenz informatie

Benieuwd waar existenz over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over existenz. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies existenz al heeft ontvangen.

existenz trailer

Benieuwd of existenz iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de existenz jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij existenz kunt kijken!