https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211555-16981397e5d616068848c18d50f209ab66ddf9c0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Exodus (2023)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Exodus

12
102 minuten 15-06-2023

Filmposter Exodus

Twee werelden komen samen wanneer Sam (40), een professionele mensensmokkelaar, met tegenzin Amal redt, een 12-jarig meisje wiens hele familie vermist is geraakt in de Syrische oorlog. Amal gelooft dat ze onderweg zijn naar Zweden, dus gaat ze op reis om ze te vinden. Sam aarzelt, maar maakt zich zorgen bij de gedachte het meisje alleen achter te laten in een niemandsland en wordt meegesleurd. Dit zal het begin zijn van een onverwachte, sterke, warme en gekke vriendschap op een reis die hun leven voor altijd zal veranderen.
Exodus Exodus Exodus Exodus Exodus Exodus
Filmposter Filmposter Exodus

Regisseur Exodus

Abbe Hassan

Schrijvers Exodus

Onbekend

Cast Exodus

Ashraf Barhoum
Jwan Alqatami
Isa Aouifa

Filmagenda van Exodus

Exodus

Wil jij weten waar Exodus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Exodus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Exodus informatie

Benieuwd waar Exodus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Exodus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Exodus al heeft ontvangen.

Exodus trailer

Benieuwd of Exodus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Exodus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Exodus kunt kijken!