Ezra - Filmhuis (2024)

Ezra - Filmhuis

16-06-2024
Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de warboel die zijn leven momenteel is. Want Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis. En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezra’s impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, neigt zijn moeder Jenna die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen. Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de 'geleende' auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel. De filmhuisvoorstellingen op vrijdagochtend zijn altijd zonder pauze.

Regisseur Ezra - Filmhuis

Tony Goldwyn

Schrijvers Ezra - Filmhuis

Onbekend

Cast Ezra - Filmhuis

Bobby Cannavale
Robert De Niro
Rose Byrne
William Fitzgerald
Whoopi Goldberg
Rainn Wilson
Vera Farmiga

Filmagenda van Ezra - Filmhuis

Ezra - Filmhuis

Wil jij weten waar Ezra - Filmhuis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ezra - Filmhuis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ezra - Filmhuis informatie

Benieuwd waar Ezra - Filmhuis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ezra - Filmhuis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ezra - Filmhuis al heeft ontvangen.

Ezra - Filmhuis trailer

Benieuwd of Ezra - Filmhuis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ezra - Filmhuis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ezra - Filmhuis kunt kijken!