Fabian Franciscus - Kleine Wereld (2022)

Fabian Franciscus - Kleine Wereld

12-08-2022
Vroeger zat ik daar dan, lekker bang te zijn in mijn eigen kleine autistische wereldje. Met fobieën enz. Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en ik was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook hardop tegen mezelf. Vaak ook op straat of bij een druk stoplicht. Maar ook best wel benauwd, angstig en restrictief, zo’n kleine wereld. Daarom ging ik toch maar eens op zoek naar een lekker nuchtere vorm van no-nonsense zelfacceptatie. Zo een waarbij je ook gewoon lekker hard (om jezelf) kan lachen. Om zo, na veel ‘coaching’ en therapieën steeds meer mijn eigen krachten in plaats van belemmeringen te zien. In dat licht is mijn nieuwe programma steeds meer een pleidooi aan het worden voor openheid en no-nonsense zelfacceptatie. Mijn zelfbeeld kwam in ieder geval in een ander daglicht te staan. Uiteraard wordt er weer heel veel gelachen in mijn nieuwe show. Maar zou het óók niet mooi zijn als de bezoekers, of ze nu zelf wel of totaal geen ‘aandoening’ hebben, na de show zichzelf ook een beetje van een andere kant kunnen belichten? “Zijn voorstelling is een aantrekkelijk voorbeeld van de emanciperende kracht van comedy” ... “Naast dat zijn kijk op het leven behoorlijk uniek is, is zijn oprechte nieuwsgierigheid naar de zaal even verfrissend.” – Theaterkrant.

Regisseur Fabian Franciscus - Kleine Wereld

Onbekend

Schrijvers Fabian Franciscus - Kleine Wereld

Onbekend

Cast Fabian Franciscus - Kleine Wereld

Onbekend

Fabian Franciscus - Kleine Wereld

Wil jij weten waar Fabian Franciscus - Kleine Wereld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fabian Franciscus - Kleine Wereld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fabian Franciscus - Kleine Wereld informatie

Benieuwd waar Fabian Franciscus - Kleine Wereld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fabian Franciscus - Kleine Wereld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fabian Franciscus - Kleine Wereld al heeft ontvangen.

Fabian Franciscus - Kleine Wereld trailer

Benieuwd of Fabian Franciscus - Kleine Wereld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fabian Franciscus - Kleine Wereld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fabian Franciscus - Kleine Wereld kunt kijken!