Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) (2022)

Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys)

09-08-2022
Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus zijn derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!" Fabian zijn eerste twee voorstellingen waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Ook staat zijn show Vlafeest inmiddels op Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2 etc.. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands. Zaterdag 15 Oktober Aanvang 20.00 uur Entree 15 euro. Locatie 't Poelhuys, Vivaldistraat 4 Lisse

Regisseur Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys)

Onbekend

Schrijvers Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys)

Onbekend

Cast Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys)

Onbekend

Filmagenda van Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys)

Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys)

Wil jij weten waar Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) informatie

Benieuwd waar Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) al heeft ontvangen.

Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) trailer

Benieuwd of Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fabian Franciscus – Lekker Gezellig (Try-out in ’t Poelhuys) kunt kijken!