https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/183489-b5ddf568c360fc1ae37bd07cd82e3beca7621b17/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fabian Oder der Gang vor die Hunde (2022)

12
Overdag werkt Jakob fabian op de reclameafdeling van een sigarettenmerk maar ’s nachts struint hij het nachtleven van Berlijn af met zijn rijke vriend Labude.

Bekijk trailer

Fabian Oder der Gang vor die Hunde

12
176 minuten 12-05-2022

Filmposter Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Overdag werkt Jakob fabian op de reclameafdeling van een sigarettenmerk maar ’s nachts struint hij het nachtleven van Berlijn af met zijn rijke vriend Labude.

Berlijn, 1931. Overdag werkt Jakob fabian op de reclameafdeling van een sigarettenmerk maar ’s nachts struint hij het nachtleven van Berlijn af met zijn rijke vriend Labude. Nadat Fabian kennismaakt met de zelfverzekerde Cornelia, lukt het hem om voor een kort moment zijn pessimistische instelling te vergeten. Hij valt als een blok voor Cornelia maar tegelijkertijd krijgt hij de harde klap van de werkelijkheid: hij wordt ontslagen. Het contrast tussen zijn nieuwe omstandigheden en die van Cornelia, die flink stappen maakt in haar carrière dankzij een gecharmeerde baas, begint zijn tol te eisen. Het is echter niet alleen zijn wereld dat uit elkaar valt.
Fabian Oder der Gang vor die Hunde Fabian Oder der Gang vor die Hunde Fabian Oder der Gang vor die Hunde Fabian Oder der Gang vor die Hunde Fabian Oder der Gang vor die Hunde Fabian Oder der Gang vor die Hunde
Filmposter Filmposter Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Regisseur Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Dominik Graf

Schrijvers Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Onbekend

Cast Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Albrecht Schuch
Saskia Rosendahl
Tom Schilling

Alternatieve titels

Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Fabian

Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Wil jij weten waar Fabian Oder der Gang vor die Hunde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fabian Oder der Gang vor die Hunde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fabian Oder der Gang vor die Hunde informatie

Benieuwd waar Fabian Oder der Gang vor die Hunde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fabian Oder der Gang vor die Hunde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fabian Oder der Gang vor die Hunde al heeft ontvangen.

Fabian Oder der Gang vor die Hunde trailer

Benieuwd of Fabian Oder der Gang vor die Hunde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fabian Oder der Gang vor die Hunde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fabian Oder der Gang vor die Hunde kunt kijken!