https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211282-f8faa4ca4f29c9ec7c9e7ab2739f3d535135dc22/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fædre & mødre (2023)

12
Wanneer hun dochter naar een nieuwe school gaat, krijgt een getrouwd stel te maken met de hiërarchie, rivaliteit en de verborgen agenda’s van de overige ouders.

Fædre & mødre

12
97 minuten 06-07-2023

Filmposter Fædre & mødre

Wanneer hun dochter naar een nieuwe school gaat, krijgt een getrouwd stel te maken met de hiërarchie, rivaliteit en de verborgen agenda’s van de overige ouders.

Wanneer de dochter van Piv en Ulrik naar een nieuwe school gaat, maakt het echtpaar kennis met de andere vaders en moeders. Al snel ontdekken ze dat er onder hen een stevige hiërarchie heerst, vol rivaliteit en verborgen agenda’s. De klas gaat op schoolreis en Piv en Ulrik zullen moeten strijden voor hun plek in de groep. Wat een idyllische trip voor de kinderen zou moeten zijn, haalt het slechtste in de ouders naar boven. Maar je hebt alles over voor je kind, toch?

Bekijk het aanbod van Fædre & mødre

Regisseur Fædre & mødre

Paprika Steen

Schrijvers Fædre & mødre

Onbekend

Cast Fædre & mødre

Nikolaj Lie Kaas
Lisa Kongsli
Amanda Collin
Rasmus Bjerg

Alternatieve titels

Fædre & mødre

Fathers & Mothers

Fædre & mødre

Wil jij weten waar Fædre & mødre op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fædre & mødre draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fædre & mødre informatie

Benieuwd waar Fædre & mødre over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fædre & mødre. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fædre & mødre al heeft ontvangen.

Fædre & mødre trailer

Benieuwd of Fædre & mødre iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fædre & mødre jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fædre & mødre kunt kijken!