https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117804-e26ad4c5f149398a95379116af334f4dfadbf7d1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fai bei sogni (2016)

12 Angst Grof taalgebruik
Journalist Massimo lijdt aan paniekaanvallen na zijn terugkeer uit de oorlog in Bosnië. In het ziekenhuis ontmoet hij Elisa, met wie hij op onderzoek gaat naar de dood van zijn moeder.

Fai bei sogni

12 Angst Grof taalgebruik
134 minuten Drama 29-12-2016

Recensies Fai bei sogni

MovieMeter: 2,5

Filmposter Fai bei sogni

Journalist Massimo lijdt aan paniekaanvallen na zijn terugkeer uit de oorlog in Bosnië. In het ziekenhuis ontmoet hij Elisa, met wie hij op onderzoek gaat naar de dood van zijn moeder.

Het verhaal opent in Turijn, 1969. De idyllische jeugd van de negenjarige Massimo wordt abrupt verstoord door de raadselachtige dood van zijn moeder. 'Een plotse hartaanval', zo drukt zijn afstandelijke vader hem op het hart. Massimo gelooft het niet en weigert het verlies te aanvaarden. Hij vindt enkel troost in zijn pas ontdekte liefde voor voetbal. Jaren later, in de jaren negentig, treffen we Massimo aan als een succesvolle journalist bij de Italiaanse krant La Stampa, maar de tijd heeft niet alle wonden geheeld. Als een zekere Giovanni Athos hem een breaking story aanbiedt, wordt hij van de sportredactie gepromoveerd om over de oorlog in Sarajevo te berichten, waar hij last krijgt van paniekaanvallen. Terug thuis in Turijn ziet hij zich gedwongen om het appartement van zijn ouders te verkopen, wat pijnlijke herinneringen doet bovendrijven. Enig lichtpuntje in de miserie: zijn begripvolle en sympathieke dokter Elisa (de Franse filmvedette Bérénice Bejo). Kan zij hem helpen om weer open te bloeien en de waarheid onder ogen te zien? Dit bitterzoete drama is gebaseerd op de autobiografische bestseller van journalist Massimo Gramellini, de adjunct-hoofdredacteur van La Stampa.

Bekijk het aanbod van Fai bei sogni

Regisseur Fai bei sogni

Marco Bellocchio

Schrijvers Fai bei sogni

Massimo Gramellini

Valia Santella

Edoardo Albinati

Marco Bellocchio

Cast Fai bei sogni

Bérénice Bejo
Fabrizio Gifuni
Valerio Mastandrea
Guido Caprino
Nicolo Cabras

Alternatieve titels

Fai bei sogni

Sweet Dreams

Fai bei sogni

Wil jij weten waar Fai bei sogni op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fai bei sogni draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fai bei sogni informatie

Benieuwd waar Fai bei sogni over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fai bei sogni. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fai bei sogni al heeft ontvangen.

Fai bei sogni trailer

Benieuwd of Fai bei sogni iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fai bei sogni jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fai bei sogni kunt kijken!