Faja lobbi (1959)

Faja lobbi

70 minuten Documentaire 1959

Recensies Faja lobbi

MovieMeter: 3,25
Brede rivieren stromen door de oerwouden van Suriname, meestal vredig, maar soms ook woest slaande tegen de rotsen. Indianen jagen op vis, terwijl Maronen bewijzen dat ze meesters zijn in het besturen van hun smalle bootjes. De Surinamers zijn gevoelige musici wanneer ze hun fluit bespelen, die de vorm heeft van bamboe. De jungle is een levendige zee van groen en er zijn bloemen van elke kleur die je je voor kunt stellen. Dit is het binnenland van Suriname. Het grootste deel van de bevolking woont aan de kust, waar ook de hoofdstad Paramaribo is gesitueerd, een stad die levendig is, en veel verschillende bevolkingsgroepen bevat, met hun eigen kleding en taal.

Regisseur Faja lobbi

Herman van der Horst

Schrijvers Faja lobbi

Onbekend

Cast Faja lobbi

Onbekend

Filmagenda van Faja lobbi

Faja lobbi

Wil jij weten waar Faja lobbi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Faja lobbi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Faja lobbi informatie

Benieuwd waar Faja lobbi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Faja lobbi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Faja lobbi al heeft ontvangen.

Faja lobbi trailer

Benieuwd of Faja lobbi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Faja lobbi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Faja lobbi kunt kijken!