https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201277-f72e046b0a81a55514e97071b0f1b40e1bb5878e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fall (2022)

16
Twee vriendinnen zitten vast op een 600 meter hoge toren. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Fall

16
107 minuten Drama 01-09-2022

Recensies Fall

Metacritic: 49,1
Rotten Tomatoes 40

Filmposter Fall

Twee vriendinnen zitten vast op een 600 meter hoge toren. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Als twee vriendinnen voor een social media stunt één van de hoogste TV torens in de Verenigde Staten beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk en het dichtstbijzijnde platform ligt meer dan 50 meter onder ze, zonder trap ernaartoe. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer veilig en wel voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Regisseurs Fall

Scott Mann

Terrance Odette

Schrijvers Fall

Onbekend

Cast Fall

Katie Boland
Michael Murphy
Wendy Crewson
Grace Fulton
Jeffrey Dean Morgan
Virginia Gardner

Filmagenda van Fall

Fall

Wil jij weten waar Fall op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fall draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fall informatie

Benieuwd waar Fall over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fall. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fall al heeft ontvangen.

Fall trailer

Benieuwd of Fall iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fall jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fall kunt kijken!