https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/173273-89ddd953046c623920a8993d40747c0abd4625f7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fallen Angels (2021)

16 Geweld Grof taalgebruik
Stilistisch spectaculaire verkenning van metropool Hongkong by night. De levens van een huurmoordenaar, diens opdrachtgever, een telefoonverslaafde vrouw en een zonderlinge ex-crimineel botsen op elkaar in het Hongkong van de jaren 90.

Fallen Angels

16 Geweld Grof taalgebruik
99 minuten 10-06-2021

Filmposter Fallen Angels

Stilistisch spectaculaire verkenning van metropool Hongkong by night. De levens van een huurmoordenaar, diens opdrachtgever, een telefoonverslaafde vrouw en een zonderlinge ex-crimineel botsen op elkaar in het Hongkong van de jaren 90.

Het vervolg op Chungking Express is opnieuw een stilistisch spectaculaire verkenning van de metropool by night. De levens van een huurmoordenaar, diens opdrachtgever, een telefoonverslaafde vrouw en een zonderlinge ex-crimineel botsen op elkaar in het Hongkong van de jaren 90. Als cameraman koos Wong Kar Wai alleskunner Christopher Doyle. Killer doet zijn werk als huurmoordenaar. Stoïcijns en doeltreffend. Toch wringt er iets: heeft hij het juiste beroep gekozen? Agent, zijn bazin, heeft alleen oog voor Killers schoonheid, ze is razend verliefd, Killer geeft geen krimp. En dan zijn er nog het meisje Punkie en de ex-crimineel Ho, die als ondernemer een wel heel aparte klantbenadering hanteert. In Fallen Angels raken de personages verweven in een meanderende storyline die de kijker door nachtelijk Hongkong voert. Een verhaal over verloren zielen en levens die elkaar kruisen, in het decor van de neonverlichte metropool, gevangen in versnelde en vertraagde beelden, opgenomen met Doyles groothoeklens. Fallen Angels is een van de zes gerestaureerde films van Wong Kar Wai die Eye dit jaar in de theaters brengt. De 4K-restauraties zijn tot stand gekomen in samenwerking met de regisseur, uitgever Criterion Collection en het filmlaboratorium L’immagine ritrovato in Bologna.

Bekijk het aanbod van Fallen Angels

Regisseur Fallen Angels

Wong Kar Wai

Schrijvers Fallen Angels

Onbekend

Cast Fallen Angels

Leon Lai
Michelle Reis
Takeshi Kaneshiro

Filmagenda van Fallen Angels

Fallen Angels

Wil jij weten waar Fallen Angels op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fallen Angels draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fallen Angels informatie

Benieuwd waar Fallen Angels over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fallen Angels. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fallen Angels al heeft ontvangen.

Fallen Angels trailer

Benieuwd of Fallen Angels iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fallen Angels jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fallen Angels kunt kijken!