https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/174411-5728d36154624913db7dd729435babc77d0e1ad9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Falling (2021)

12 Grof taalgebruik Discriminatie
Falling is het aangrijpende regiedebuut van Viggo Mortensen over een heftige en herkenbare vader-zoon relatie.

Falling

12 Grof taalgebruik Discriminatie
112 minuten 22-07-2021

Recensies Falling

Filmposter Falling

Falling is het aangrijpende regiedebuut van Viggo Mortensen over een heftige en herkenbare vader-zoon relatie.

Falling is het aangrijpende regiedebuut van Viggo Mortensen over een heftige en herkenbare vader-zoon relatie. John (Viggo Mortensen) woont samen met zijn partner Eric en hun dochter in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. Wanneer zijn eigenwijze vader Willis (Lance Henriksen) begint te dementeren, brengt hij hem naar Los Angeles om een huis in de buurt voor hem te zoeken. Hun twee totaal verschillende werelden komen met elkaar in botsing. Beiden staan ze voor de uitdaging een manier te vinden om elkaar te accepteren en te vergeven.

Bekijk het aanbod van Falling

Regisseur Falling

Viggo Mortensen

Schrijvers Falling

Viggo Mortensen

Cast Falling

Viggo Mortensen
Lance Henriksen
Laura Linney
Hannah Gross
Bo Martyn
Terry Chen

Falling

Wil jij weten waar Falling op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Falling draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Falling informatie

Benieuwd waar Falling over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Falling. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Falling al heeft ontvangen.

Falling trailer

Benieuwd of Falling iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Falling jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Falling kunt kijken!