Fanfare (1957)

Fanfare

86 minuten Komedie, Muziek 1957

Recensies Fanfare

MovieMeter: 3,35

Filmposter Fanfare

Lagerwiede, jaren '50. Krijns is een onwelgevallige muzikant in de lokale fanfare. Hij krijgt het aan de stok met Geursen en de verwensingen zijn niet van de lucht: 'Lelijke misdadiger dat je er bent. Ik zal je eens een lesje leren'. De 25-koppige fanfare valt pardoes uiteen in twee vijandige kampen. En beide heren moeten een meerderheid zien te verwerven om mee te kunnen doen aan een groot concours. Krijns haalt zelfs een dirigent (Albert Mol) uit de grote stad. Dat wordt hommeles op de fraaist mogelijke manier.
Filmposter Filmposter Fanfare

Regisseur Fanfare

Bert Haanstra

Schrijvers Fanfare

Bert Haanstra

Jan Blokker

Cast Fanfare

Wim Van den Heuvel
Albert Mol
Bernard Droog
Hans Kaart
Ineke Brinkman

Filmagenda van Fanfare

Fanfare

Wil jij weten waar Fanfare op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fanfare draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fanfare informatie

Benieuwd waar Fanfare over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fanfare. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fanfare al heeft ontvangen.

Fanfare trailer

Benieuwd of Fanfare iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fanfare jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fanfare kunt kijken!