Fantasia

Fantasia

86 minuten Drama 2013
Lin's vader heeft leukemie. Daardoor moet zijn werkloze moeder geld lenen om de ziekte van haar echtgenoot te verzorgen. Nadat zijn zus als dienster werkt in een nachtclub, koos ze ervoor om call girl te worden. Afgewezen door zijn vriendjes door de toestand van zijn vader zit de jongen wat verveeld op school. Al wandelend langs een rivier, sukkelt Lin over een vervallen schip waar een vreemd meisje woont met haar vader. Ze worden al snel vrienden en Lin helpt hen ijzersteen te stelen. Door zijn veelvuldige afwezigheid op school bezoekt Lin's leraar echter zijn moeder en de twee krijgen een affaire. Hierna begint Lin contact met de werkelijkheid te verliezen, op zoek naar betrouwbare figuren in een fantasiewereld.

Geregisseerd door

Chao Wang

Schrijvers

Chao Wang

Cast

Hu RuiJie
Jian RenZi
Zhang Xu
Su Su
RenZi Jian

Bioscoopagenda van Fantasia

Helaas draait Fantasia niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2013.

Fantasia

Wil jij weten waar Fantasia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fantasia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fantasia informatie

Benieuwd waar Fantasia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fantasia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fantasia al heeft ontvangen.

Fantasia trailer

Benieuwd of Fantasia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fantasia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fantasia kunt kijken!